Presentem el projecte IlerCOVID a la Paeria de Lleida

El passat 16 de desembre vam tenir l’oportunitat de presentar a l’Alcalde de la Paeria de Lleida, Miquel Pueyo; i a la Regidora de Regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montserrat Pifarré; el projecte de recerca IlerCOVID. L’acte es va celebrar al Saló d’Actes del Campus d’Agrònoms de la Universitat de Lleida (UdL) i va ser inaugurat pel Rector de la UdL, Jaume Puy.

L’objectiu d’aquesta presentació va ser donar a conèixer a la Paeria les diferents accions dutes a terme dins del projecte IlerCOVID a la capital del Segrià. Per això, després de la presentació del Rector, es van succeir diferents ponències a càrrec de membres del projecte IlerCOVID com són Teresa Capell, Judith Roca, Josep Alòs, Manel Portero i Sofía Sánchez.

Tots ells van poder mostrar al públic els avanços obtinguts fins al moment en les seves àrees de recerca. Finalment, l’Alcalde de Lleida va fer un tancament de l’acte, en el qual va destacar la importància de la recerca i de projectes com IlerCOVID per a superar l’actual pandèmia.

Participen
Financien