Et convidem a ‘D’IlerCOVID a Global COVID’, l’acte de presentació de resultats del projecte

El projecte IlerCOVID – Educació i comunicació amb base científica per combatre la COVID-19 i futures pandèmies de la Universitat de Lleida, arriba a la seva fi. Aquesta iniciativa multidisciplinària, finançada pel Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, ha desenvolupat durant 18 mesos un nou model d’Educació per a la Salut dins de la comarca lleidatana del Segrià.

Per a presentar a la societat catalana les seves fites, el seu equip investigador ha organitzat un esdeveniment gratuït i obert a tota la població anomenat: ‘D’IlerCOVID a Global COVID’. L’acte tindrà lloc el dia 29 de novembre a les 10.00 hores a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (CCCT) del Campus de Cappont. En ell es contarà amb les conferències d’experts en salut com són Julià Blanco, investigador del centre IrsiCaixa; i Divina Farreny, cap de gabinet de la Diputació de Lleida. A més, els membres del projecte IlerCOVID presentaran als i les assistents els resultats de les seves àrees de recerca.

Si vols assistir-hi, has d’inscriure’t al següent formulari: https://publicalt.xeria.es/dilercovid_a_global_covid/ca/register/Registerpage/RegistrationForm

T’hi esperem!

Cartell acte final projecte IlerCOVID ‘D’IlerCOVID a Global COVID’
Participen
Financien