Publiquem el conte educatiu ‘Els Covis que robaven la respiració’

L’obra, amb versions lingüístiques en català i castellà, ha estat editada en formats digital i imprès amb fons del projecte IlerCOVID

En el projecte de recerca IlerCOVID volem estendre la divulgació científica a la població de totes les edats. Per això i per explicar als menors què és el virus de la COVID-19, com es contagia i els seus mètodes de contenció, hem publicat el conte educatiu ‘Els Covis que robaven la respiració’. En aquesta obra literària, escrita per la periodista del diari El País Carolina Pinedo i il·lustrada per Daniel Vergara, s’aprofundeix de manera senzilla i divertida en diferents conceptes científics i en els valors positius que ajuden a superar una pandèmia. La publicació ha estat finançada amb fons del projecte de recerca IlerCOVID de la Universitat de Lleida provinents del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

El conte ‘Els Covis que robaven la respiració’ està disponible en dues versions lingüístiques, català i castellà, i ambdues es poden consultar tant en formats digital com imprès. Així mateix, la publicació té una versió narrada en castellà per l’autora i en català per l’actriu i pallassa Núria Caballol, per poder escoltar l’obra sense necessitat de comptar amb altres suports. Cal destacar també la col·laboració de personal de l’Hospital Universitari 12 d’Octubre de Madrid per fer-la realitat.

Per a visualitzar i descarregar la versió digital i els àudios del conte n’hi ha prou amb fer clic en els enllaços disponibles en aquest post i la nostra pàgina web. Si desitges obtenir exemplars impresos d’aquest, si us plau contacta amb nosaltres a través del correu: ilercovid@udl.cat

Esperem que ‘Els Covis que robaven la respiració’ ajudi a famílies, professors/as d’escola i grups educatius en general a explicar i difondre el coneixement sobre la COVID-19 entre els més petits. Ens encantarà conèixer les vostres opinions!

Participen
Financien