Fem una activitat literària amb motiu de la Setmana de la Ciència

Amb motiu de la Setmana de la Ciència que té lloc cada mes de novembre, els investigadors i investigadores del projecte IlerCOVID vam organitzar una activitat literària amb el nostre llibre,  ‘Els covis que robaven la respiració’ al col·legi El Carme Lleida.

Van ser els alumnes de 4t d’ESO del col·legi els que van narrar el conte als de 3r de Primària. En finalitzar l’activitat de contacontes, els estudiants de tercer van parlar amb el nostre equip sobre els seus projectes científics desenvolupats a classe.

Conte educatiu

El conte ‘Els Covis que robaven la respiració’ es va crear amb la intenció d’estendre la divulgació científica a la població i explicar als menors què és el virus de la COVID-19, com es contagia i els seus mètodes de contenció.

L’obra està disponible en dues versions lingüístiques, català i castellà, i ambdues es poden consultar tant en format digital com imprès. Així mateix, la publicació té una versió narrada en castellà per l’autora, Carolina Pinedo del Olmo, i en català per l’actriu i pallassa Núria Caballol. .

Àudio en català: https://www.youtube.com/watch?v=OcHAJLtxi2g

Àudio en castellà: https://www.youtube.com/watch?v=DYhOZSad0Wc

Els alumnes del col·legi amb els membres del projecte IlerCOVID en finalitzar la narració.

Participen
Financien