Participem en el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència 

Avui 11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, una data proclamada en 2015 a l’Assemblea General de les Nacions Unides amb l’objectiu de visibilitzar i incentivar la presència de les dones en l’àmbit científic. Per això, des del projecte IlerCOVID hem volgut col·laborar en una de les múltiples iniciatives que se celebren entorn d’aquesta data. A Catalunya, la Fundació Catalana per a la revolta i la Innovació (FCRI) ha organitzat un any més #100tífiques, un esdeveniment en el qual investigadores catalanes de diferents àmbits realitzen xerrades en escoles i instituts sobre el seu treball, amb la finalitat de trencar estereotips.

Així, Carla Camí, infermera i investigadora en formació de la Universitat de Lleida, ha realitzat una xerrada als estudiants de 6è de l’Institut Escola Pepa Colomer del Prat de Llobregat. En ella ha pogut parlar sobre els seus inicis com a estudiant en la universitat, els seus inicis com a infermera i la decisió d’apostar per la recerca dins d’IlerCOVID. Al final de la seva ponència, l’alumnat li ha fet una particular entrevista sobre alguns dels aspectes més importants del seu treball.

Esperem que la nostra aportació a la iniciativa #100tífiques i en general a l’11 de febrer hagi ajudat a fer visibles diferents àrees de la recerca i hagin ajudat a ampliar vocacions científiques sobretot en el gènere femení. Seguim!

Participen
Financien