El projecte IlerCOVID, present a la primera edició d’INspiracy Lleida

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) organitza, juntament amb l’equip de BCNspiracy i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida (UdL), la primera edició d’INspiracy Lleida, una jornada per fomentar l’esperit investigador a l’alumnat de primer de batxillerat de la demarcació de Ponent, així com per donar a conèixer la recerca realitzada a Lleida. La jornada tindrà lloc divendres 25 de març a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont de la Universitat de Lleida), en format presencial seguint les mesures COVID-19 de la UdL, i també en format en línia a través del canal de YouTube BCNspiracy. En aquest esdeveniment, el projecte IlerCOVID es presentarà al públic de la mà de Guillermo Sobrino, investigador del grup de Biotecnologia Vegetal Aplicada d’Agrotecnio i la UdL i un dels membres d’aquest.

BCNspiracy és un esdeveniment estatal de divulgació científica sense ànim de lucre organitzat a Barcelona des de 2017 per professionals de la recerca i la divulgació en ciència. Entre les sessions de BCNspiracy destaca INspiracy, que té la finalitat de fomentar l’interès per la ciència entre l’estudiantat més jove. Aquesta edició d’INspiracy Lleida, és finançada amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Més informació: https://www.irblleida.org/ca/noticies/1283/inspiracy-lleida-primera-jornada-a-lleida-per-fomentar-l-interes-per-la-ciencia-entre-l-alumnat-de-primer-de-batxillerat

Text: Comunicació i Premsa IRBLleida

Participen
Financien